Zeliha Sunal’dan “Atıksız Yaşam”

Çevreci aktivist olarak bilinen sanatçı Zeliha Sunal, çevre bilinci ve bu farkındalığı oluşturmak için, kurduğu “Atıksız Yaşam” atölyesi ile etkinliklere katılmaya devam ediyor.

Bu haftasonu “Buğday Derneği “nın düzenlediği etkinlikte, Zeliha Sunal “Atıksız Yaşam“ atölyesi ile katılarak, “Mutfaklara Nazar Değmesin” sloganı ile yenilebilir nazarlıkların nasıl yapılacağını gösterecek. 3 Kasım Cumartesi günü saat 10.30 Şişli %100 Ekolojik Pazarda, 4 Kasım Pazar saat:11.00 de Kartal %100 Ekolojik Pazar da düzenleyeceği etkinliğe herkes katılabilir. Bu haftasonu hem farklı birşeyler yapmak, hem eğlenip, hemde birşeyler öğrenmek isterseniz ekolojik Pazar’a katılabilirsiniz. Kuru sebze ve meyvelerden hazırlayacağı bu özel yenilebilir nazarlıklarla mutfaklarınızı renklendirmek isterseniz, ekolojik Pazar da Zeliha Sunal sizlerle olacak.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.