Zehra Çilingiroğlu: Babam playboyların benimle uğraşmaması için çirkin görünmemi istiyor

Gece dışarı çıkması babası Kaya Çilingiroğlu tarafından yasaklanan, hatta güzel görünmemesi için saçları bile kestirilen Zehra yine bir erkekle görüntülendi.

Annesi Hülya Avşar ve babası Kaya Çilingiroğlu tarafından katı kurallarla büyütülen Zehra her seferinde bir bomba patlatıyor. Londra’da eğitim gören Zehra tatil için geldiği İstanbul’da geçtiğimiz hafta saçlarını kısacık kestirip arkadaşlarına da şöyle dert yanmıştı:

FRENLENEMİYOR

‘Babam İstanbul’daki playboyların benimle uğraşmaması için çirkin görünmemi istiyor. Saçlarımı bile o kestirmemi istedi.’ Kızının gece kulüplerine gitmesini de yasaklayan ünlü işadamı yine de Zehra’yı frenleyemiyor. Tüm uyarılara rağmen yaşantısına dikkat etmeyen Zehra önceki gün Emirgan’da erkek arkadaşlarıyla yakalandı.

GİZLİ BİR MEKAN

Magazin basınından korunaklı mekanda yeni arkadaşıyla vakit geçiren Zehra flaşlar patlayınca şoke oldu. Kızı ile ilgili katı kurallar koyan Kaya Çilingiroğlu’nun bu fotoğraflara nasıl tepki vereceği merak konusu oldu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.