Zarema “Night Of My Life”

Türk kökenli Kırımlı sanatçı Zarema, Ozan Çolakoğlu ve Mustafa Ceceli ile Türkiye’de yayınladığı “Atak” şarkısıyla tanındıktan sonra, üretkenliğini koruyarak İngilizce şarkılar yazdı. DMC etiketiyle yayımlanan “Night Of My Life” Zarema’nın en son müzik dinleyicisine armağan ettiği üretimi.

Pop Müzik/Dance akımının başarılı bir örneği olan şarkıda dünyaca ünlü dev prodütör RedOne’nun müzikal dehasının dokunuşu var. Lady Gaga’nın “Bad Romance”, “Alejandro”, Kat DeLuna “Wine Up” şarkılarının haricindeI “Like It” Enrique Iglesias ,“On the floor” Jennifer Lopez ft. Pitbull , “Rain Over Me” Pitbull ft. Marc Anthony ‘ın prodüktörü olan RedOne ile ortak yazdıkları “Night Of My Life” Los Angeles’ta kaydedildi.

2008 yılında Amerika’ya yerleşip orada İngilizce öğrendikten şarkılar yazan Zarema 2010 yılında “Burning Ember”den sonra “Play It Loud”, “Another Day”, “Sun Has Burst The Sky”, “Rush” u yayınladı. Listelerde yer alan şarkıları, Amerika’da I Heart Radio’nun en büyük radyolarında yayınlandı.

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.