Zara ve Oktay Kaynarca’dan sürpriz düet

Ünlü sanatçı Zara, Antalya’da bir otelde gerçekleşen gecede sahne aldı.

Dünden bugüne sevilen şarkılarıyla gelen konuklara müzik ziyafeti çeken Zara’yı dinlemeye gelenler arasında yakın dostu ünlü oyuncu Oktay Kaynarca’da vardı. Gecenin ortalarına doğru Zara, konuklar arasında bulunan Kaynarca’yı sahnesine davet etti ve ikili birlikte ‘Dostum Dostum’ ve “O Yar Gelir “türküsünü seslendirdi. Zara, şarkıyı başarılı bir şekilde yorumlayan Oktay Kaynarca’ya ‘Bu nasıl yorum? Mesleğimi elimden mi alacaksın?’ diye takılınca salonda alkış ve kahkaha sesleri yükseldi.

blank

Ünlü oyuncu Oyuncu Oktay Kaynarca ise; bu türkü meselesi enteresandır. Türkü söyleyen insanlara güvenin. Türkü bu memleketin felsefesidir. Türküyü söylerken gözünü kapatan insanlara güvenen çünkü Türkü uzun süre göz kapanarak söylenir. Yorumcu acısından da karşı tarafa gözleri kapalı güvenerek söylenen bireydir.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.