Zara: Seranay Sarıkaya’nın sesini beğeniyorum

Türk halk müziğinin güçlü ismi Zarar Ramazan Bayram’ının 2. Gününde Kıbrıs,ta bulunan Concorde Tower otel’de sahne aldı. Sahne öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan güçlü ses çok konuşulacak sözler söyledi.

KİMSE YALAN SÖYLEMESİN HEPİMİZDE ESTETİK VAR

Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan zara, erkek ünlülerin estetik yaptırması ve kadın ünlülerin estetik yalanlaması hakkında konuştu. Erkek sanatçıların bazılarına estetiğin yakıştığını ama bazılarında çok kötü durduğunu söyleyen Zara, estetiği inkar eder ünlüler için ise “ arkadaşlar kimse yalan söylemesin tiyatrocu ve oyuncular hariç onları tenzi ediyorum ama onların dışında hepimizde estetik var, çıkıp yok demesinler “ diyerek hem cinslerini eleştirdi.

blank

SERENAY SARIKAYANIN SESİNE BAYILIYORUM

Seranay Sarıkaya’nın bir mekandan sahneye çıkmayı kabul etmesi karşılığında açık çek teklifi aldığı iddialarını yorumlayan Zara “ Serenay ı gerçekten çok seviyorum, hem oyunculuğu hem duruşu hem samimiyeti cidden çok güzel ablası olarak ona tavsiyem inşallah hep böyle kalır. Sahne konusunda şov olacağından elbette olabilir fakat profesyonel bir sahne düşünülüyor ise iyi düşünmek lazım ben olsam Serenay’ı izlemeye giderdim” cevabını verdi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.