Zalim İstanbul için final tarihi belli oldu!

Kanal D’ de izleyici ile buluşan Zalim İstanbul için final tarihi belli oldu. Dizi, 6 Nisan 2020 Pazartesi akşamı son bölümü ile ekranlara gelecek.

Ekranlarda yaprak dökümü sürüyor. Bu kez kötü haber Zalim İstanbul için geldi. Avşar Film tarafından yapımcılığı yapılan dizinin kadrosunda Fikret Kuşkan, Deniz Uğur, Mine Tugay, Ozan Dolunay, Simay Barlas, Berker Güven, Bahar Şahin, Sera Kutlubey, İdris Nebi Taşkan, Ayşen Sezerel ve Gamze Demirbilek gibi ünlü isimlerin yer aldığı dizinin fişi çekildi.

blank
Zalim İstanbul

İddialara göre, Zalim İstanbul’un setinde de kriz çıktı. Söylentilere göre Mine Tugay’ın sette sergilediği agresif tavırları, gerginlik yaratmaya başladı. Dizinin final tarihi de belli oldu. Zalim İstanbul için yalnızca 6 bölümlük bir süre kaldı. Dizi, 6 Nisan 2020 Pazartesi akşamı final bölümü ile ekranlara gelecek.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.