Zakkum’dan 20. yıl sürprizi

Zakkum, kuruluşunun 20. yılında, otuz yeni şarkıdan oluşan, ikili albümü ‘Duble’ ile müzik yolculuğuna devam ediyor.

“Duble I” bugün tüm dijital platformlarda yerini aldı. Zakkum, 20 yıllık serüveninde kendi kitlesiyle oluşturduğu dilin alfabesine, “Duble” albümünde yer alan otuz yeni şarkı ile hayat veriyor.

Şarkı sözlerinin Cem Senyücel’e, bestelerin ise Yusuf Demirkol’a ait olduğu “Duble”nin kapak tasarımı, albümdeki otuz şarkıyı sembolize eden otuz ayrı ikonun işlenmesi ile oluşturuldu. “Duble” tıpkı daha önceki albümler gibi; grubun ‘Evimiz’ dediği Ankara’da kaydedildi.

Duble ikilisinin, aşina olunan Zakkum tarzıyla; belli bir müzik türüne değil, müziğin ve duygunun kendisine yoğunlaştığını söyleyen grup, “Duble II”yi ise 19 Haziran’da yayınlayacaklarının haberini verdi.

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.