Zaferin Rengi filminden ilk tanıtım geldi

2024 Sinema Sezonu’nun merakla beklenen filmi ZAFERİN RENGİ çekimleri devam ederken ilk teaser’ını yayınladı!

YouTube video

Yönetmen koltuğunda Abdullah Oğuz’un oturduğu ZAFERİN RENGİ , oyunculukları, makyaj ve kostüm tasarımlarıyla bir dönem filmi olarak içinde geçen zamanda, tüm gerçeklik ile perdeye taşınacağının sinyallerini veriyor.

HEM HAVAN TOPUYLA HEM FUTBOL TOPUYLA SAVAŞ KAZANAN TEK ÜLKE

Zaferin Rengi, benzersiz dostluklar, benzersiz bir aşk ve tarihe damga vurmuş bir spor müsabakasının nefes kesen hikayesi; 1918 – 1923 döneminin işgal altında İstanbul’unda, düşman güçlerine karşı örgütlenerek Anadolu’da aralıksız bir direnişi, Cumhuriyet üyelerinin en büyük spor başarılarından biri olarak kabul edilen General Harington Kupası efsanesinin genel olarak kurgulayarak beyaz perdeye taşıyacak.

BİRLİK, SPOR VE AŞK’LA KAZANILAN BİR ZAFERİN KAHRAMANLARI

Filmin ana kahramanı, Fenerbahçe’nin kurucu üyesi ve efsane kaptanı Galip Bey’i canlandıracağı yeni neslin yetenekli oyuncularından Kubilay Aka ve Peyker rolünde yer alan Gülper Özdemir’in yanı sıra filmde; Ekranların ve sinemanın güçlü oyuncularından Nejat İşler (Sabri Toprak), Timuçin Esen (Topkapılı Cambaz), Yiğit Özşener (Mustafa Kemal Paşa), Gonca Vuslateri (Vera) ve Birce Akalay (Halide Edib Adıvar) da dönemin sembolik siyasetçilerine, aydınlarına, askeri figürlerine ve Türk futbolunun kahraman sporcularına hayat veriyor.

ZAFERİN RENGİ Şubat’ta Sinemalarda!

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.