Zabıta Ekiplerinden Bayram Öncesi Denetim

Kemer Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Ramazan Bayramı öncesi pastane, tatlıcı ve unlu mamül üreten işletmelerde denetim yaptı.
Yapılan denetimlerde, iş yerinin genel temizliğini de kontrol eden belediye ekipleri, kullanılan malzemelerin son kullanma tarihi, hijyen kurallarına uygunluk, iş yeri açma ve işçi çalıştırma belgeleri gibi konularda denetim gerçekleştirdi.
Konuyla ilgili açıklama yapan Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, “Ramazan Bayramı öncesinde belediye ekiplerimiz ilçemiz genelindeki pastane ve unlu mamül üreten işletmelerde denetim yapıyor. Hijyen kuralları ve iş yeri açma belgelerinde kontroller yapıyoruz. Halkımızın sağlığını düşünerek hareket ediyoruz. Şimdiden tüm vatandaşlarımızın Ramazan Bayramını kutluyorum.” diye konuştu.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.