Yüzyüzeyken Konuşuruz sahnelere ara veriyor! ‘Darp’ iddiasıyla gündeme gelmişlerdi

Kadına şiddet haberleriyle gündeme gelen Yüzyüzeyken Konuşuruz grubu bu kez gitaristleri Can Tunaboylu’nun eski sevgilisine şiddet iddiası ile konuşuldu. Grup yaptığı açıklamada, hukuki süreç devam ederken Can Tunaboylu ile profesyonel ilişkilerini durdurduklarını, bir süre sahneye çıkmayacaklarını duyurdu.

Yüzyüzeyken Konuşuruz grubunun solisti Kaan Boşnak’ın boşanma aşamasındaki eşi Başak Ceylan Torun’a şiddet uyguladığı iddiasının ardından bu kez de grubun bas gitaristi Can Tunaboylu’nun eski sevgilisine şiddet uyguladığı iddiası gündeme geldi. Eski sevgilisi Aybike Çelik, Tunaboylu’dan şiddet gördüğünü açıkladı.

Bunun üzerine müzik grubu, Can Tunaboylu ile profesyonel ilişkilerini durdurduklarını, bir süre sahneye çıkmayacaklarını duyurdu.

blank

‘BİR SÜRE SAHNE ALMAYACAĞIZ’
Kamuoyuna… Hepimizin malumu olduğu üzere, dün, bas gitaristimiz Can Tunaboylu ile ilgili ağır iddialarla karşı karşıya kaldık. Bu süre zarfında grup üyeleri olarak, sadece profesyonel değil, aynı zamanda duygusal olarak da derinden sarsıldık ve etkilendik. Sürecin hukuki boyutu devam ederken, bizlerin de doğruların ortaya çıkması ve adaletin sağlanması adına gereken desteği sağlayacağımızdan emin olabilirsiniz.

Bu sebeple, hukuki süreç devam ederken bas gitaristimiz Can Tunaboylu ile profesyonel ilişkimizi karşılıklı olarak durdurmuş bulunmaktayız. Grubumuzun ve etrafındaki profesyonel ekibin, bu olaylarla ilişkilendirilmesi ve linç edilmesi, hepimiz için oldukça acı verici ve yıpratıcıdır. Tüm bu süre zarfında, özellikle kadına yönelik şidettin karşısında durmak ve mağdurların yanında olmak elbette ki vazgeçilmezimizdir. Ancak bu yapılırken masum bireylerin zarar görmemesi adına dikkatli ve adil olunmasını rica ederiz. Bir süre sahne almama kararı aldığımızı, olayların tüm gerçekliğiyle ortaya çıkmasını beklediğimizi bilgi ve anlayışınıza sunarız. Yüzyüzeyken Konuşuruz..

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.