Yüzyüzeyken Konuşuruz grubunun konser belgeseli BluTV’de seyircilerle buluşacak

Seçkisini imza attığı özgün yapımlarla birlikte birbirinden farklı projelerle zenginleştiren BluTV, belgesel içeriğine sadece platformda yayınlanacak yeni bir projeyi ekliyor. Türkiye alternatif müzik sahnesinin son yıllardaki en sevilen temsilcilerinden Yüzyüzeyken Konuşuruz’un konser belgeseli, 25 Ekim’den itibaren sadece BluTV’de izlenebilecek.

YouTube video

Kısa film ve belgesel içeriğine her geçen gün bir yenisini ekleyen BluTV, özellikle müzikseverleri sevindirecek yepyeni bir belgeseli seçkisine katıyor. Kendilerini “şehirli bir lirik müzik grubu” olarak betimleyen, ‘Ne Farkeder’, ‘Dinle Beni Bi’ ve ‘Boş Gemiler’ gibi büyük beğeni toplayan şarkılara imza atan Yüzyüzeyken Konuşuruz grubunun konser belgeseli, 25 Ekim’den itibaren sadece BluTV’de seyircilerle buluşacak.

Türkiye alternatif müzik sahnesinin son zamanlardaki en önemli temsilcileri arasında gösterilen, Kaan Boşnak’ın Engin Sevik ile birlikte kurduğu grubun, 7 Nisan 2019’da Bostancı Gösteri Merkezi’nde verdikleri konser ile birlikte öncesi ve sonrasına dair tüm detaylar, bu belgeselde yer alıyor.

Tam5000 kişinin seyrettiği konserin belgeselinde izleyiciler sahne kurulumundan grup üyeleri Kaan Boşnak, Engin Sevik, Can Kalyoncu, Can Tunaboylu ve Baransel Ökmen’in konser mekanına geçmesine ve röportajlarına, kulisteki heyecan dolu dakikalardan konserin en unutulmaz anlarına kadar pek çok detayı konser belgeselinde bulabilecek.

Hayatın içinden hikayeleri müzik aracılığıyla güçlü ve derin şekilde dinleyicilerle buluşturan Yüzyüzeyken Konuşuruz’un belgeseli ile konseri izleyenler hafızalarından çıkmayan anlara yeniden giderken konseri kaçıranlar ve de müzikseverler ise renkli bir belgesel seyir keyfi yaşayacaklar.

“War of the Worlds” BluTV’de diziseverlerle buluşuyor

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.