Yüzüklerin Efendisi dizisinin konusu gün yüzüne çıktı

Yüzüklerin Efendisi dizisinin özeti sızdırıldı. Amazon’un yapım sürecini üstlendiği dizinin konusu da böylece gün yüzüne çıkmış oldu. Dizi, Yüzüklerin Efendisi ve Hobbit olaylarından binlerce yıl öncesine uzanan bir perspektiften çekilecek.

Yüzüklerin Efendisi filmi diziye uyarlanıyor. Dizinin özeti ise geçtiğimiz günlerde sızdırıldı. Böylece henüz resmi açıklama gelmemiş olsa da Yüzüklerin Efendisi dizisinin konusu ve çerçevesi az çok ortaya çıkmış oldu.

YÜZÜKLERİN EFENDİSİ DİZİSİNİN ÖZETİ

TheOneRing tarafından sızdırılan özete göre; Yüzüklerin Efendisi dizisi, aslında Hobbit ve Yüzüklerin Efendisi evreninden binlerce yıl öncesini anlatıyor. Küçük beyliklerin nasıl krallıklar haline geldiği, devasa krallıklarınsa nasıl yok olmaya yüz tuttuğu, yaşanan olaylar sırasında nasıl beklenmeyen kahramanlık öykülerinin ortaya çıktığı, bu dizide detaylı bir şekilde anlatılacak.

Aynı zamanda J.R.R. Tolkien’in kaleminden çıkan en kötü adamın dünyaya hakim olma isteğinin bu dizide tüm çıplaklığıyla anlatılacağı ifade ediliyor.

YÜZÜKLERİN EFENDİSİ DİZİSİ NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Yüzüklerin Efendisi dizisi, nispeten bir barış ortamında başlayacak. Ancak dizi ilerledikçe, barıştan eser kalmayacak. Bu süreçte ise Melkor ile Sauron’un ilk yenilgisine kadar olan “İkinci Çağ” anlatılmış olacak.

Çıkış tarihi tam olarak netleşmeyen dizi, çok büyük bir ihtimalle aralık ayında seyirci ile buluşacak ve böylelikle Yüzükler Efendisi dizisinin tüm detayları gün yüzüne çıkmış olacak.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.