Yusuf İslam hayranlarıyla buluştu

Dünya Helal Zirvesi 2018 ve 6. İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT) Helal Expo Fuarı’na katılan Yusuf İslam, kitabını imzalayarak hayranlarıyla bir araya geldi.

Müslüman olmadan önce Cat Stevens adıyla bilinen efsanevi söz yazarı, sanatçı, hayırsever Yusuf İslam, Cumhurbaşkanlığı himayesinde, İslam Ülkeleri Standartları ve Metroloji Enstitüsü (SMIIC), İslam Ticareti Geliştirme Merkezi (ICDT) ve Discover Events iş birliğinde gerçekleştirilen Dünya Helal Zirvesi 2018 ve 6. İslam İşbirliği Teşkilatı Helal Fuarı etkinliğinin 29 Kasım’daki açılışına katıldı.

Yusuf İslam, aynı gün Yenikapı-Avrasya Gösteri ve Sanat Merkezi’nde hayranlarıyla buluşarak “Neden Hala Gitar Taşıyorum” adlı kitabını imzaladı.

blank

Dünya Helal Zirvesi 2018 ve 6. İİT Helal Expo Fuarı kapsamında verilen “2018 Dünya Helal Zirvesi Barış Ödülü”nün de takdim edildiği Yusuf İslam konuşmasında Türkiye´nin en sevdiği ve sürekli ziyaret etmek istediği ülkelerden biri olduğunu belirtti.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.