Yusuf Güney’den Ekrem İmamoğlu’na destek veren sanatçılara tepki

Yusuf Güney, ünlü isimlerin Ekrem İmamoğlu’na verdiği desteğe tepki gösterdi.

Sanatçıların Ekrem İmamoğlu’na destek mesajları vermesi üzerine Güney, sosyal medyadan “bana sırf şehit ailemizin yanında olduğum için günlerce etmediğiniz hakaret küfür ve tehdit kalmadı … Sanatçı tarafsız olmalıdır dediniz durdunuz ne yani bu tablodaki sanatçı arkadaşlarımızı siz sanatçı yerine koymuyor musunuz hani herhangi bir tepki filan görmedim okumadım sanata biraz saygı lütfen…. Herkesin görüşüne saygım sonsuzdur aynı anlayışı hoşgörü de sizden bekliyorum saygılar” açıklamasını yaptı.

blank

Bilindiği gibi Yusuf Güney CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun şehit cenazesinde saldırıya uğramasıyla ilgili “Kimse kusura bakmasın, gittiğin yere dikkat edeceksin, hak edeceksin” açıklamasını yapmış ve tepki toplamıştı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.