Yurt içi turizme destek! Harcamalarda taksit sayısı artırıldı!

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu (BDDK), yurt için seyahat ve konaklama harcamalarında taksit sayısını 12 aydan 18 aya çıkardı.

Yurtiçi havayolu ödemelerinde kredi kartı taksit sınırı yenilendi. BDDK, seyahat ve konaklama için sınırın 12 aydan 18 aya yükseltildiğini duyurdu.

BDDK’dan yapılan açıklamada “Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulunun 09/06/2020 tarihli ve 9053 sayılı Kararı ile Banka Kartları ve Kredi Kartları Hakkında Yönetmeliğin 26 ncı maddesinin yedinci fıkrası uyarınca, 11/01/2019 tarihli ve 8198 sayılı Kurul Kararı ile belirlenen kredi kartlarında taksitlendirme sürelerinin; havayolları, seyahat acenteleri ve konaklama ile ilgili yurt içine ilişkin harcamalarda on iki aydan on sekiz aya çıkarılmasına karar verilmiştir” ifadeleri kullanıldı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.