YÜKSEK SADAKAT ve CAN GOX 12 MART’TA KÜÇÜKÇİFTLİK PARK’TA!

Türk rock müziğinin köklü gruplarından Yüksek Sadakat, 12 Mart Cumartesi akşamı KüçükÇiftlik Park sahnesinde!

Son stüdyo albümleri Rengarenk’i geçtiğimiz eylül ayında çıkaran grup konserde yeni şarkılarının yanı sıra “Belki Üstümüzden Bir Kuş Geçer”, “Haydi Gel İçelim”, “Ben Seni Arayamam” gibi hit şarkılarını da hayranlarıyla birlikte seslendirecek. Yüksek Sadakat’ten önce ise sahneyi, hem Haydar Haydar, Unutama Beni, Islak Islak gibi şarkılara getirdiği yorumlarla hem de kendi besteleriyle geniş bir dinleyici kitlesine ulaşan Can Gox alacak. KüçükÇiftlik Park’ın kış sahnesinde, URU organizasyonuyla düzenlenen ve kapı açılış saati 19.00 olan konserin biletleri Biletix’te!

Şehrin merkezi, etkinliklerin rakipsiz adresi KüçükÇiftlik Park, kapalı mekân konseptinde misafirlerini kış aylarında da ağırlamaya devam ediyor.

12 Mart 2022 Cumartesi akşamı KüçükÇiftlik Park sahnesine, rock müziğe damga vuran hit şarkılarıyla ülkenin en köklü gruplarından Yüksek Sadakat konuk olacak. Vokalde Kenan Vural, bas gitarda Kutlu Özmakinacı, elektro gitarda Serkan Özgen, klavyede Uğur Onatkut ve davulda Sefa Deniz Alemdar’dan oluşan ve grupla aynı adı taşıyan ilk albümlerini Ocak 2006’da çıkaran Yüksek Sadakat, Katil & Maktûl, Renk Körü ve IV isimli albümlerinin ardından beşinci stüdyo albümleri Rengarenk’i Eylül 2021’de dinleyiciyle buluşturdu. Rock, pop, reggae, funk gibi birçok müzik türünün bir araya geldiği 8 şarkıdan oluşan Rengarenk’te, grubun en sevilen şarkılarından “Belki Üstümüzden Bir Kuş Geçer”in 15. yıla özel yeni yorumu da yer alıyor.

Konserin açılışını ise, yaptığı müziği “Anadolu blues” olarak tanımlayan ve genç yaşta başladığı profesyonel müzik yaşamında hatırı sayılır bir hayran kitlesi edinen Can Gox gerçekleştirecek. “Kaybedenler Kulübü” filminin soundtrack albümüyle birçok ödül kazanan ve besteleri birçok dizi ve filmde kullanılan sanatçı, Yalnızım Ben albümünü 2013 senesinde yayınladı. Can Gox, bir yandan bestelerini ve cover çalışmalarını tekli olarak yayınlamayı öte yandan da farklı sahnelerde dinleyiciyle buluşmayı sürdürüyor.

URU organizasyonuyla gerçekleşecek konserin biletleri Biletix’te!

KüçükÇiftlik Park HAKKINDA:
İstanbul’un kalbinde yer alan KüçükÇiftlik Park, 17. yüzyıldan beri şehrin kültür ve eğlence merkezi. Günümüze kadar mesire alanı, hasbahçe, gazino ve lunapark olarak İstanbulluları ağırlayan mekan, bugün kurumsal etkinliklerden lansmanlara, fuarlardan davetlere, düğünlerden dev konserlere, tüm sahne sanatlarından sergilere kadar ses getiren etkinliklerin yapıldığı çok amaçlı bir etkinlik merkezi olarak hizmet vermektedir. Yaz sezonunda etkinliklerin ihtiyacına göre düzenlenebilen 17.000 kişi kapasiteli alanı, kış sezonunda ise 4.500 kişi kapasiteli kapalı alanı ile şehrin ihtiyacına cevap vermektedir. 2000 metrekarelik çim alana sahip KüçükÇiftlik Bahçe ise yaz sezonunda ayrı bir alan olarak hizmete açılmaktadır.

URU HAKKINDA:
2007 yılından bu yana etkinlik sektöründe faaliyet gösteren URU, yenilikçi projeler geliştirerek geniş kitleleri kültür-sanat etkinlikleriyle buluşturan çok amaçlı bir organizasyon şirketidir. Gerçekleştirdiği etkinliklerde sunduğu 360 derece hizmetle sektöre alternatif bir soluk getiren URU, kurumsal etkinlik ve lansmanları; konser, parti ve festivalleri; moda tasarım aktivitelerini yenilikçi bir anlayışla tasarlayarak dünya standartlarında bir organizasyon hizmeti vermektedir.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.