Yük Hayvanlarını Koruma ve Kurtarma Derneği’nin kurucusu Okan Oflaz youtube kanalı açtı

Yük Hayvanlarını Koruma ve Kurtarma Derneği (WARF)’ın kurucusu ve başkanı Okan Oflaz, ‘Okan’ın Çiftliği’ isimli bir youtube kanalı açtı.

YouTube video

Çocukluğundan beri hayvan hakları konusuyla oldukça ilgili olan, bu konuda çeşitli derneklerle birlikte ve bireysel olarak uzun yıllar mücadele ettikten sonra 2018 yılında Türkiye’nin ilk ve tek Yük Hayvanlarını Koruma ve Kurtarma Derneği’ni kuran Oflaz, ülkenin dört bir yanında gelen engelli, hasta ve özel bakıma gereksinim duyan travmalı hayvanlar için İstanbul’da bir kurtarılmış hayvan çiftliği oluşturdu.

Okan Oflaz, alanında ünlü bir çok isimle ortak çalışmalar yaparak halkı yük hayvanları konusunda bilgilendirme ve kamu bilinci oluşturma çalışmaları yapıyor.

300’den fazla yaralı, sakat ve bakıma muhtaç hayvana yuva olan çiftlikte yaşanan zorlukların, maceraların ve hikayelerin paylaşacağı “Okan’ın Çiftliği” kanalı şimdiden merak uyandırdı.

Hayvanların hikayeleri yanı sıra ünlü isimlerle yapılan röportajların da yer alacağı programın ilk bölümü önümüzdeki hafta yayınlanacak.

Sezen Aksu, Özge Özpirinçci, Kıvanç Tatlıtuğ gibi ünlü isimlerin hayvan sahiplendiği dernek basında sıkça yer almıştı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.