Yu-Gi-Oh! Cross Duel Ön Kayıta Açıldı

Yeni dört oyunculu Yu-Gi-Oh! deneyimi yakında iOS ve Android’e geliyor

Konami Digital Entertainment B.V. (KONAMI) bugün yeni mobil oyunu Yu-Gi-Oh! CROSS DUEL ‘in iOS ve Android sistemleri üzerinden ön kayıta açıldığını duyurdu.

Dinamik, taptaze kart savaşlarına ev sahipliği yapan Yu-Gi-Oh! CROSS DUEL, aynı anda dört oyuncuya kadar destek verebilen yepyeni bir Yu-Gi-Oh! deneyimi. Tek oyunculu, dört oyuncuya karşı ve dört oyunculu co-op modlarına sahip Yu-Gi-Oh! CROSS DUEL, ister eski bir Yu-Gi-Oh! fanı olun ister oyuna yeni başlıyor olun, herkes için bir şeyler sunuyor.

Ön kaydın açılışını kutlamak için KONAMI, Yu-Gi-Oh! CROSS DUEL‘e ön kayıt yaptıran kişi sayısıyla doğru orantılı özel oyun içi ödüller verecek.

Ön kayıt döneminin sonunda oyuna 500.000 kullanıcı ön kayıt yaptırmışsa, tüm Yu-Gi-Oh! CROSS DUEL kullanıcıları oyun çıktığında oyun içindeki Card Gacha’da 10 çekiliş kilidi açacak kadar Mücevher sahibi olacak.

Yu-Gi-Oh! CROSS DUEL‘de oyuncular dört oyunculu Düellolara katılabilir ve dünyanın dört bir yanından Düelloculara karşı gerçek zamanlı olarak düello yapabilirler. Oyundaki özelliklerden bazıları şöyle:

  • Dört oyuncuya karşı, dört oyunculu co-op ve tek oyunculu Düello olmak üzere toplam üç mod
  • Yu-Gi-Oh! serisine yeni başlayanların bile kolaylıkla alışabileceği yeni bir Düello tarzı
  • 7 farklı Yu-Gi-Oh! çizgi serisinden birlikte savaşılacak veya düşman olarak kafa tutulacak karakterler
  • Nefes kesen Summoning sahneleri ve Yu-Gi-Oh! canavarlarının 3D renderlanmış, muazzam modelleri
  • Yeni Becerilerin kilidini açmanıza ve bunları kartlarınıza atamanıza izin veren canavar özelleştirme sistemi
  • Yenilikçi ve işlevsel ekranlarda Destelerinizi kolayca oluşturma ve özelleştirme imkânı
  • Ve çok daha fazlası!

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.