YouTube fenomeni Cem Korkmaz intihar etti

Usta oyuncu Muhittin Korkmaz’ın oğlu ve YouTube fenomeni olan Cem Korkmaz hayatını kaybetti!

Türkiye’nin, komedyen Cem Yılmaz’ın G.O.R.A. filminde sık sık “Komutan Logar, bir cisim yaklaşıyor efendim!” repliğini kullanan Tihulu karakterini canlandırmasıyla tanıdığı, usta oyuncu Muhittin Korkmaz’ın oğlu Cem Korkmaz intihar etti.

Cem Korkmaz’ın intihar haberi İnci Sözlük, Ekşi Sözlük ve sosyal medyada şok etkisi yarattı. Korkmaz’ın neden intihar ettiği henüz açıklanmazken, haber, Cem Yılmaz’ın abisi Can Yılmaz Twitter adresinden de doğruladı.

Can Yılmaz, “Sevgili Muhittin abimizin oğlu Cem Korkmaz’ın intihar haberi maalesef doğru. Allah rahmet eylesin. Yakınlarına sabır diliyorum” ifadelerini paylaştı.

Cem Korkmaz, Şahan Gökbakar’ın canlandırdığı Recep İvedik karakterinin dördüncü filminde de rol almış ve seride “cep herkülü” lakabı ile anılmıştı.

Cem Korkmaz, sosyal medyada yaptığı işlerle büyük beğeni topluyordu…

https://www.youtube.com/watch?v=BMG8vlpEYcA

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.