‘Your Honor’ dizisi ‘Hakim’ ismiyle Türkiye’ye uyarlanacak

ABD’de Showtime kanalında gösterilen ve Bryan Cranston’ın başrolünde yer aldığı ‘Your Honor’ dizisi Limon Yapım tarafından ‘Hakim’ ismiyle Türkiye’ye uyarlanacak.

Türkiye, yeni bir uyarlama diziyi daha izleyiciler ile bulşturmaya hazırlanıyor. ABD’de Showtime kanalında gösterilen ve Bryan Cranston’ın başrolünde yer aldığı “Your Honor” dizisi Türkiye’ye uyarlanıyor. İlk sezonu 10 bölümden oluşan dizi Türkiye’de “Hakim” adıyla yayınlanacak.

Beş sezon süren “Breaking Bad” dizisi ile tanınan oyuncu Bryan Cranston ve Hunter Doohan’ın başrollerini paylaştığı “Your Honor” dizisi, İsrail yapımı “Kvodo” adlı diziden uyarlandı. 7 Aralık’tan bu yana Türkiye’de yayımlanan Showtime yapımı “Your Honor” dizisinin bölümleri, Amerika’da yayımlandıktan 1 gün sonra beIN CONNECT Türkiye’de izleyicilerle buluşuyor.

Dizi, New Orleans’ta gelişen bir hukuk davasını konu ediniyor. Dizinin başrolünde yer alan Bryan Cranston, oğlu suça bulaşan bir hakimi canlandırıyor.

blank

“HAKİM” ADIYLA UYARLANACAK

Son olarak Limon Yapım’ın kurucusu, film yapımcısı Hayri Aslan, dizinin yapım haklarını aldığını duyurdu. Daha önce “Poyraz Karayel” ve “İşler Güçler” gibi dizilere imza atan Limon Yapım’dan yapılan açıklamada, oyuncu seçimleri sonrası projenin yapımına başlanacağını duyurdu. “Hakim” adıyla Türkiye’ye uyarlanacak “Your Honor” dizisinin hangi kanalda yayımlanacağı ise henüz belli değil.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.