Yönetim istifa etti! Barcelona’da kriz!

La Liga’da son olarak Real Madrid’e sahasında mağlup olan Barcelona, Juventus ile yapacağı Şampiyonlar Ligi maçı öncesi istifa iddiaları ile çalkalandı.

Şampiyonlar Ligi’nde yarın Juventus deplasmanına konuk olacak Barcelona, zorlu mücadele öncesinde istifa iddiaları ile çalkalandı. İspanyol basınında yer alan haberlere göre başkan Bartomeu ve yönetimi istifa etti.

Sezon başında Messi’nin takımdan ayrılmasına izin vermeyen Bartomeu, süreci iyi yönetemediği gerekçesiyle sık sık eleştirilere maruz kalmıştı.

Bartomeu’nun kupasız kapatılan geçen yılın ardından da istifası sık sık gündeme gelmişti. Bartomeu’nun gelecek günlerde konuyla ilgili bir basın toplantısı düzenleyeceği iddia edildi.

MESSİ TAKIMDAN GİDECEK Mİ?

La Liga’da son olarak Real Madrid’e sahasında 3-1 kaybeden Barcelona’da kriz ortamı devam ederken İspanyol basını, kötü gidişatın nedenlerini görüşen Başkan Josep Maria Bartomeu’nun yönetim kurulu ile gerçekleştirdiği toplantının detaylarına değinmişti.

Bartomeu açıklamasında, “Ayrılmadığı için kızgın olabileceğini anlıyorum. Ona ve ailesine gitmesine izin veremeyeceğimizi açıklamaya çalıştım. Koeman projesinde Messi anahtar. Umarım gelecekte mutlu olduğunu söyler. Messi’nin Barcelona ile sözleşmesini yenilemesini ve kariyerini Camp Nou’da bitirmesini istiyoruz” ifadelerini kullanmıştı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.