Yonca Lodi’nin altıncı stüdyo albümü ”Fazla Aşk” müzikseverlerle buluştu

10 şarkıdan oluşan yeni albümünde birbirinden iddialı sekiz yeni parçanın yanına geçtiğimiz yıl Enbe Orkestrası’nın 2018 albümünde seslendirdiği ”Hepi Geçecek” ve Single olarak yayınladığı ”Mühür” adlı şarkıyı da ekleyen Lodi, 2019’a büyük bir sürprizle girdi.

Yaklaşık bir yıl süren stüdyo ve repertuvar sürecinde oldukça geniş bir ekip çalışmasına imza atan başarılı sanatçı, DMC etiketiyle yayınlanan ve müzik direktörlüğünü Alper takan’ın üstlendiği albümünde bir kez daha ömürlük şarkılar yorumladı. Söz yazarı ve besteci olarak Sezen Aksu, Sibel Algan, İlker Bayraktar, Murat Güneş, Alper Atakan, Murat Sağır, Hakan Demirtaş ve Zeki Güner ile çalışan Yonca Lodi, albüm kayıtları içinde “Alper Atakan Studio”, “Kaya Müzik” ve “Stüdyo Lonca” olmak üzere üç farklı stüdyo kullandı.

Albümünün fotoğraf çekimleri için de aynı titizlikle ince eleyip sık dokuyan başarılı sanatçı, Esra Başıbüyük’ün sanat yönetmenliğinde ve Özgür Yüksel’in stil danışmanlığında Tayfun Çetinkaya’nın objektifinin karşısına geçerek albümün ruhuna yakışan birbirinden farklı karelere hayat verdi.

Öte yandan yeni albümünün ilk klibini söz ve müziği Zeki Güner’e ait ”Sevişmeler Hariç” şarkısına çekecek olan güzel sanatçı, çok yakında kamera karşısına geçecek…

blank

YONCA LODİ – FAZLA AŞK

1.KIZIL KIYAMET SÖZ:SİBEL ALGAN MÜZİK: SEZEN AKSU/İLKER BAYRAKTAR
Düzenleme: Alper Atakan

2.SEVİŞMELER HARİÇ SÖZ-MÜZİK: ZEKİ GÜNER
Düzenleme: Alper Atakan

3.DERİNLİK SARHOŞLUĞU SÖZ: SEZEN AKSU/SİBEL ALGAN MÜZİK: SEZEN AKSU
Düzenleme: Alper Atakan

4.GİTME SAKIN SÖZ-MÜZİK:SEZEN AKSU
Düzenleme Alper Atakan

5.FAZLA AŞK SÖZ:SİBEL ALGAN MÜZİK: SEZEN AKSU
Düzenleme Alper Atakan

6.CANINA YANDIĞIM SÖZ: MURAT GÜNEŞ MÜZİK: ALPER ATAKAN
Düzenleme: Alper Atakan

7.GÜCÜME GİTTİN SÖZ-MÜZİK: ZEKİ GÜNER
Düzenleme : Alper Atakan

8.BU BANA DÜŞEN SÖZ-MÜZİK: SEZEN AKSU
Düzenleme: Alper Atakan

9.HEPSİ GEÇECEK SÖZ-MÜZİK: ZEKİ GÜNER
Düzenleme: Alper Atakan

10.MÜHÜR SÖZ: MURAT SAĞIR MÜZİK: HAKAN DEMİRTAŞ
Düzenleme: Alper Atakan

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.