Yonca Lodi “Akustik”in çekimlerini tamamladı

Yonca Lodi “Akustik” Serisinin Açılışını “Kızıl Kıyamet” İle Yaptı. 25 Haftalık Akustik Serüven Başladı.

Güçlü yorumcu Yonca Lodi, Mayıs ayından bu yana hazırladığı yeni dijital projesi “Akustik”in çekimlerini tamamladı. Bugüne kadar yayınladığı albümler, şarkılar, video klipler, film-dizi müzikleri ve sahne performansları ile adından söz ettiren sanatçı, artık dijital dünyada da müzikseverler ile buluşuyor. Yonca Lodi, 25 hafta boyunca hem albümlerinde söylediği hem de söylemekten çok keyif aldığı şarkıların akustik coverlarını Youtube başta olmak üzere tüm dijital platformlarda ki sayfalarında yayınlayacak. Tamamı montajsız, canlı kaydedilen şarkılarda izleyicileri sürprizler bekliyor.

blank

Yonca Lodi, yeni projesinin açılışını ilk kez 2018’de yayınlanan Fazla Aşk albümünde yorumladığı “Kızıl Kıyamet”in akustik versiyonu ile yaptı. Sözleri Sibel Algan’a, müziği sezen Aksu ve İlker Bayraktar’a ait olan “Kızıl Kıyamet”, Yonca Lodi’nin güçlü yorumu ve müzisyen arkadaşları ile yeniden düzenlediği akustik haliyle Merzigo yapımcılığında yayınlandı. Yonca Lodi’nin 25 haftalık maratonu “Kızıl Kıyamet” ile başlamış oldu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.