Yonca Evcimik’ten 2018 hediyesi

“Ortaya Karışık” ismini verdiği 2 şarkıdan oluşan yeni çıkardığı maxi single’da ilk defa arabesk bir şarkı seslendirdi.

“Son Kalan Aşk” isimli şarkının sözleri Yonca Evcimik , Zeynep Dizdar , Faruk K. , bestesi ise yine Zeynep Dizdar ve Faruk K. imzası taşıyor.

Prodüktörlüğünü ünlü iletişimci Özgür Aras ‘ın yaptığı düzenlemesi Serkan Balkan’a ait olan “ Son Kalan Aşk” , pop müziğin öncü ve yenilikçi ismi Yonca Evcimik’in müzik kariyerinde seslendirdiği ilk arabesk şarkı. “ Son Kalan Aşk “ şarkısının video klip çalışması Yonca Evcimik’in İstanbul Kalamışta doğup büyüdüğü fakat sonradan kentsel dönüşümle yıkılmak üzere boşaltılan evinde çekildi. Klip çekimi sırasında yaşadığı evde anıları aklına gelen Yonca Evcimik, duygusal anlar yaşadı. Klip için “ Kentsel dönüşüm olarak başlayıp bazıları için rant’a dönüşen sistemde evlerini apar topar boşaltıp anılarını terk etmek zorunda kalan herkese ithaf ediyorum.” dedi. Klip yönetmenliğini Vagon Yapım , Bulut Karan yaptı.

Maxi single’da ayrıca Yonca Evcimik’in Türkiye’de ilk defa 3 kadın şarkıcıyı buluşturup, İrem Derici ve Gökçe ile beraber seslendirdiği “ Kendine Gel “in yeni versiyonu ve “Son Kalan Aşk” şarkısının pop fantezi versiyonu yer alıyor.

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.