Yonca Evcimik, AHA! ile müzik dünyasına geri döndü

90lı yıllarda patlayan Türk Pop Müziğinin öncüsü ünlü sanatçı Yonca Evcimik, uzun bir aradan sonra yeni singleı AHA! ile müzik dünyasına geri döndü. Yayınlanmaya başlayan Hayatımın Aşkı dizisinde de ana kadroda oyuncu olarak yer alan Yonca Evcimik, şu sıralar adeta hayatının ikinci baharını yaşıyor.

Abone, Kendine Gel, 8:15 Vapuru, Bandıra Bandıra gibi unutulmaz hitlere imza atan, 90lı yıllarda patlayan Türk pop müziğinin öncüsü Yonca Evcimik, sözü ve bestesi Sezen Aksuya düzenlemesi Aytuğ Yargıç a ait AHA! şarkısı ile yaza merhaba diyor.

Uzun bir aradan sonra prodüktörlüğünü ünlü iletişimci Özgür Arasın yaptığı single albümüyle müzikseverleri selamlayan Yonca Evcimik, şarkısı AHA! ya çok güvendiğini, bu güvenin altında da Sezen Aksunun yattığını belirtiyor. Daha önce de Sezen Aksu şarkılarıyla büyük başarılara imza atan Yonca Evcimik Sezen Aksunun bende yeri ayrıdır Sezen’in hayatımda ne kadar da “anlam çoğalttığını” bilirim. O benim için insanın kalbine dokunan, “anlamlı” şarkıların yazarıdır. O beyni kalbinde atanlardandır. Aşkı onunla tanımlarız, ayrılığı, ihaneti, sevdayı onunla yaşarız, herkesin acısına ortak olan bir şarkısı mutlaka vardır Sezen’in. Ona teşekkür az kalır diyerek duygularını ifade ediyor.

Yeni single albümü AHA! için ünlü kuaför Nedim Doğulu nun hazırladığı imaj ile birbirinden seksi pozlar veren Yonca Evcimikin beklenen singleı DMC etiketiyle müzikseverlerle buluşuyor.

yonca evcimik

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.