Yılmaz Erdoğan ve Belçim Bilgin çifti boşandı

Yılmaz Erdoğan Yeniköy’de bir balıkçı çıkışında kameralara boşandığını itiraf etti.

Magazin dünyasından bir son dakika haberi daha geldi. Ünlü çiftin haklarında uzun zamandır boşanıyorlar dedikodusu haberleri çıkıyordu. Kendisini görüntülemeye gelen gazetecileri ters köşe yaparak şaşkınlık yarattı.

HABER DOĞRUDA ADLİYE YANLIŞ

gazetemag.com un haberine göre Yılmaz Erdoğan ve Belçim Bilgin ayrılığı sonunda gün yüzüne çıktı. Gazetecilerin boşandığınıza dair bir haber çıktı adliyeden birisi söyledi sorusuna karşılık Yılmaz Erdoğan “Haber doğruda adliye yanlış” cevabı şok etkisi yarattı.

Daha sonra arabasına binmeden gelen boşanma nedeni ne sorusuna Erdoğan “Bunu burada mı konuşmalıyız. Çok saygı sevgi dolu bir şekilde el ele girilmiş kol kola çıkılmış bir şey. Geç kaldınız on gün oldu. Bunu ne zaman soracaktınız bekliyordum” dedi. GazeteMAG

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.