Yılmaz Erdoğan genç bir kadınla görüntülendi! Gazeteciye kaybol dedi!

Netflix’e çekilen ‘Kin’ isimli film için bir süre Çok Güzel Hareketler 2’ye ara veren Yılmaz Erdoğan geçtiğimiz gün Etiler’de genç bir kadınla görüntülendi. Gizemli arkadaşıyla yürüyüşe çıkan ünlü komedyen kendisini görüntüleyen ve soru soran gazetecilere “Tamam kaybol1” sözleriyle tepki gösterdi.

Yılmaz Erdoğan, geçtiğimiz cuma günü Etiler’de, genç bir kadınla ara sokaklarda yürürken objektiflere yakalandı. Aniden karşılarına çıkan muhabirleri gören ikili panikledi. Ünlü komedyen ve gizmli arkadaşı birbirinden hemen uzaklaşırken Erdoğan gazetecilere sert gösterdi.

GİZEMLİ GENÇ KADIN DİKKAT ÇEKTİ

Hürriyet’te yer alan habere göre; Yılmaz Erdoğan, cuma günü Etiler’de objektiflere yakıldı. Erdoğan’ın yanındaki gizemli kadın arkadaşı ise dikkat çekti.

blank

“TAMAM KAYBOL!”

Yılmaz Erdoğan, soru soran muhabiri “Tamam kaybol!” diyerek tersledi. Çok sinirlenen oyuncu, adımlarını hızlandırarak uzaklaştı. Erdoğan, muhabirler tarafından takip edilmediklerinden emin olmak için de sık sık arkasını kontrol etti.

Yılmaz Erdoğan, objektifleri görünce arkadaşından uzaklaştı. Gazetecilerin gittiğini sanan Yılmaz Erdoğan, birkaç dakika sonra arkadaşıyla yürüyüşüne devam etti.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.