Yılın korku filmi “Siccin 6″dan korkmayan kazanacak!

Yazın tüm zamanların en çok izlenen yerli filmi olan “Siccin” serisinin son halkası “Siccin 6” bu Cuma vizyonda olacak, vizyon öncesi gerçekleşecek yarışmada ise “Siccin 6” yı izleyenler 95 Bin TL para ödülü kazanma şansını elde edecek.

2014 yılında başlayan Siccin serisi aralıksız her sene seyircisiyle buluşurken, bu senelerde de yılın en iyi korku filmi seçilmişti. 2018 yılında “Siccin 5” filmini izleyip en çok korkana 20 Bin TL ödül verilirken bu seneki ödülün 95 Bin TL olması açıklanır açıklanmaz sosyal medyada büyük ses getirdi.

blank

‘Siccin 6’ filmi korkutmaya geliyor ve yarışma başlıyor! Filmi izleyip hiç korkmayan kişi büyük para ödülünün sahibi oluyor!” cümleleriyle Cinemaximum resmi instagram hesabından yapılan paylaşımdaki açıklamaya göre; paylaşımın altına “Hayatta en çok korktuğu şey”i yorum olarak yazan takipçiler arasından jüri 4 şanslı takipçiyi seçecek. Seçilen takipçiler vizyondan bir gün önce 8 Ağustos Perşembe günü filmi izleyerek “Siccin 6 Para Ödüllü Gösterim Yarışması”na katılma ve 95 Bin TL ödülü kazanma şansı yakalayacak.

Siccin 6’yı izleyen 4 şanslı kişinin büyük ödül 95 Bin TL’yi kazanması için yapması gereken ise film süresince gözünü perdeden hiç ayırmadan filmi izlemesi ve hiç korkmaması. 95 dakika süren filmi izlerken kimin korkmadığıysa salona yerleştirilecek özel kameralar aracılığıyla tespit edilecek.

Korku filmlerinin usta yönetmeni Alper Mestçi’nin senaryosunu da yazdığı Siccin 6’nın yapımcılığını Muhteşem Tözüm üstlenirken, dağıtımını ise TME Films gerçekleştiriyor. Filmin oyuncu kadrosunda; Merve Ateş, Adnan Koç, Dilara Büyükbayraktar, Fatih Murat Teke, Sibel Aytan, Hüseyin Taş, Gönül Ürer, Deniz Kiziroğlu, Cemre Kiziroğlu, Ergin Kılıkçıer ve Kurtuluş Şakirağaoğlu gibi isimler yer alıyor.

SİCCİN 6 ÖZET:

Babasından kalan miras yüzünden üvey annesi ile sorunlar yaşayan Yaşar, aynı evde yaşadığı baldızı Canan’ın gizliden gizliye kendisine aşık olduğunu öğrenir. Yaşar, daha bu olayın şokunu üzerinden atamadan, evinde korkunç ve tuhaf olaylar yaşanmaya başlar. Bu süreçte akli dengesi bozuk olan kızı Efsun’un karanlık geçmişiyle yüzleşmesi, aile için çok acılı günlerin habercisi olacaktır. O sırada Orhan da kendisine bahşedilmiş yeteneğin bir hediye mi yoksa lanet mi olduğunu sorgulamaktadır. Orhan’ın çok değer verdiği alim hocası ona, Efsun’la mezarlıkta karşılaşmalarının bir tesadüf değil, “tevafuk” olduğunu anlatır.

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.