‘Yılın Kişisi’ unvanı Elon Musk’ın

Her sene dünya gündemine damga vuran kişiyi ‘Yılın Kişisi’ olarak belirleyen TIME dergisi, 2021’de bu unvanı ABD’li iş insanı Elon Musk’a verdi.

ABD’nin ünlü TIME Dergisi, Tesla ve SpaceX’in kurucusu, ABD’li iş insanı Elon Musk’ı ‘Yılın Kişisi’ seçti.

Reuters’ın aktardığına göre; Musk, bu sene içerisinde Tesla’nın değerini 1 trilyon doların üzerine çıkarması, Amerika’nın en ünlü skeç programı Saturday Night Live’a ev sahipliği yapması, kripto paralar hakkında tweet atarak birimin değeriyle oynaması gibi pek çok olayla manşetlere hükmetti ve Twitter’da 66 milyondan fazla takipçi kazandı.

Dergi, 2020 yılında unvanı ABD’de 3 Kasım 2020’de düzenlenen başkanlık seçimlerini kazanan Joe Biden ve Başkan Yardımcısı Kamala Harris’e vermişti.

OKUYUCULAR ‘BOLSONARO’ DEDİ

Her yıl dünya gündeminde en çok konuşulan kişiyi ‘Yılın Kişisi’ olarak seçen TIME dergisi, kısa süre önce okuyucularıyla yaptığı anket sonuçlarını açıklamıştı. TIME dergisi anketine oy verenler, Brezilya’nın aşırı sağcı devlet başkanı Jair Bolsonaro’yu ‘Yılın Kişisi’ seçmişti. Fakat her yıl olduğu gibi bu yıl da nihai sonuçlar derginin editörleri tarafından belirlendi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.