Yıldız Usmonova “HAYAT BANA AŞK BORCUN VAR”

Kariyerinde 20 milyon albüm satışı yapmayı başaran, dünyada Özbekistan’ın Madonna’sı olarak tanınan Yıldız Usmonova; Türkiye’de üç yıllık bir aradan sonra on şarkıdan oluşan üçüncü albümü ile müzikseverlerle buluşuyor.

“Dünya”, “Yalan”, “Seni Severdim”, “Beni Kovma Kalbinden” gibi hitleriyle Türkiye’deki müzik severlerin de kalbinde taht kuran Yıldız Usmonova, yeni albümüyle de çok iddialı.

Anılarımıza sinen “Seni Severdim” isimli şarkısında Türk pop müziğinin başarılı erkek vokallerinden Yaşar’la düet yapan Yıldız Usmonova, bu albümünde sevenlerinin karşısına bir sürprizle çıkıyor. Yıldız Usmonova ve Yaşar’ı yeniden bir araya getiren “Vur Vur” isimli çigan müziği şarkı Türk pop müziğine farklı ve yeni bir soluk getirecek.

Beklenen bir Yıldız Usmonova albümü olan “Hayat Bana Aşk Borcun Var” da; Yıldız Usmonova’nın on bestesi yer almaktadır. Albümdeki şarkıların sözleri; Günay Çoban, Murat Güneş ve Yıldız Usmonova’ya ait. Albümde yer alan birbirinden güzel on kaydın düzenlemeleri ise; Ozan Doğulu, Askar İbragimov ve Rustamjon Makhmudov’a ait.

“YILDIZ USMONOVA – HAYAT BANA AŞK BORCUN VAR” YENİKAPI MÜZİK etiketiyle, 20 Ekim Salı günü müzik marketlerde ki yerini alacak.

Şarkı Listesi

Tek Seni Sevdim
Vur Vur / Feat. Yaşar
Sen Gel
Seni Söylerim
Of.. Of.. Of..
Aşıklar
Bitti Herşey
Hayat Bana Aşk Borcun Var
Yalancı Geceler
Haydi Sor

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.