Yıldız Tilbe, yoğun ilgi üzerine Kıbrıs’ta iki gece üst üste sahne aldı

Kuzey Kıbrıs’ta Merit Lefkoşa Hotel’de hayranlarıyla bir araya gelen Yıldız Tilbe, yoğun ilgi üzerine iki gece üst üste sahne aldı.

Merit Lefkoşa Hotel’de ilk kez sahne alan Yıldız Tilbe, yoğun bir ilgiyle karşılandı. Bunun üzerine iki gece olarak planlanan programda rezervasyonlar günler öncesinde doldu. Gördüğü ilgiden çok memnun olduğunu belirten ve kendisini dinlemeye gelenlerin sevgililer gününü kutlayan ünlü şarkıcı, tam anlamıyla bir müzik ziyafeti sundu.

blank
Yıldız Tilbe

Şarkıları, enerjisi ve esprileriyle keyifli anlar yaşatan Yıldız Tilbe, sevilen ve dillerden düşmeyen şarkılarını hayranlarıyla hep bir ağızdan seslendirdi. İki gecede de kendisini yalnız bırakmayan hayranlarına teşekkürlerini sunan Yıldız Tilbe, bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.