Yıldız Tilbe, ücretini ikiye katladı

Bu yaz Açıkhava’daki konser serisiyle damga vuran Yıldız Tilbe, 125 bin TL olan sahne fiyatını 250 bin TL’ye çıkararak ücretini ikiye katladı.

Türk pop müziğine sayısız eserler kazandıran Yıldız Tilbe, altın çağını yaşıyor! ‘Yıldızlı Şarkılar’ adlı tribüte albümüyle eserlerini yeniden dinleyicisiyle buluşturan Tilbe, bu yaz Açıkhava’da kapalı gişe oynamıştı. Yoğun istek üzerine Harbiye Açıkhava’da 3 konser veren ve son olarak 27 Eylül’de sahne alacak olan Tilbe, fiyatında artışa gitti. Konser biletleri yok satan ünlü yıldız, 125 bin TL olan ücretini ikiye katladı. Başarılı popçu, bundan sonra konser karşılığında 250 bin TL kazanacak. Tilbe’nin Açıkhava konser serisinde bilet fiyatı en düşük 150 TL en yüksek ise 500 TL’den satışa sunuldu. Kış sezonunda birçok kapalı mekânda sahne alan ünlü ismin, yeni sezonda da birçok konser anlaşmasına imza attığı öğrenildi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.