Yıldız Tilbe, iç çamaşırı ile poz verdi

Son dönemde O Ses Türkiye’yle yolları ayrılan ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe gündemde sık sık yer aldı. Son olarak ise Yıldız Tilbe, sosyal medya hesabından iç çamaşırlı pozları sosyal medyayı salladı! İşte ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe’den çok konuşulacak pozlar.

Yıldız Tilbe, sosyal medya paylaşımı ile dikkat çekti!

O ses Türkiye’nin geçtiğimiz sezon juri koltuğunda oturan güçlü ses Yıldız Tilbe, sosyal medya hesabından yaptığı, “O Ses’te yokmuşum, olsun, teşekkür eder başarılarının devamını dilerim.” açıklamasıyla çok konuşulmuştu. Bu olayın yaşanmasının ardından Yıldız Tilbe ile Acun Ilıcalı’nın arasında problem olduğu dedikoduları gündemde yerini almıştı. Fakat Yıldız Tilbe ve Acun Ilıcalı, ‘aralarında gerginlik var’ iddialarını yalanlamıştı. Olaylar sonrası ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe, bu seferde sosyal medya paylaşımı ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Yıldız Tilbe Instagram hesabından iç çamaşırlı pozlarını paylaştı…
Sosyal medyada farklı paylaşımları ile dikkat çeken şarkıcı Yıldız Tilbe, yine paylaşımı ile dikkat çekti. Ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe Instagram hesabından iç çamaşırlı pozlarını paylaştı! Her paylaşımı olay olan Yıldız Tilbe, bu sefer de evinde aynadan çektiği pembe iç çamaşırıyla poz verdi ve bu fotoğrafları sosyal medyadan paylaştı. Ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe’nin paylaşımına kısa sürede beğeni ve yorum yağdı.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.