Yıldız Tilbe İbo Show’a yeniden katılacak mı?

İbo Show’da yıllar önce İbrahim Tatlıses’le büyük bir tartışama yaşayan Yıldız Tilbe’ye “İbo Show’a yeniden katılacak mısınız?” sorusu yöneltildi.

Yıldız Tilbe ve İbrahim Tatlıses yıllar önce İbo Show’da büyük bir tartışma yaşamış ve ikili arasında ipler kopmuştu. Tatlıses’in başına gelen talihsiz olaydan uzun süre sonra program yeniden başladı. Maslak’ta magazin gazetecilerinin sorularını yanıtlayan Yıldız Tilbe’ye İbo Show’a yeniden katılıp katılmayacağı soruldu.

İbrahim Tatlıses’le küs olmadığını söyleyen ünlü şarkıcı “Bant yayınlarına katılmıyorum, canlı yayınlara gidiyorum” diyerek programa katılmayacağını açıkladı.

blank

“Seninle Derdim Çok” adlı yeni şarkısını müzikseverlerle buluşturan Yıldız Tilbe geçen yıl sık sık saç stilini değiştirmiş ve konserlerinde de yeni tarzıyla seyirci karşısına çıkmıştı. Tilbe, saçları yandığı için saçlarını kestirdiğini söyledi.

Tilbe, sözleşme kurallarına aykırı davrandığını öne süren eski müzik şirketiyle yıllardır arasında süren davalar hakkında da yorum yaptı. Hayranlarını kırmayıp hatıra fotoğrafı çektiren Yıldız Tilbe, pandemi sürecini değerlendirdi.

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.