Yıldız Tilbe: Hepimiz aynı türden gelmiyoruz

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla olay olan Yıldız Tilbe bu kez de evrimcilerle tartışma yaşadı.

Evrime inanmadığını belirten ünlü sanatçı Yıldız Tilbe, kendisine tepki gösterenlere sert çıktı.

DARWIN’E ZAVALLI DEDİ

Geçtiğimiz günlerde attığı tweette, “Darwin yaşasaydı evrimi reddederdi, onun zamanında bilim bu kadar ilerde değildi , ne bilsin zavallı. DNA bile şunun şurasında yeni keşfedildi, insan vücudunda bilinmeyen sonsuz şeyler var daha haberimiz yok kendimizden.” ifadelerini kullanan Tilbe’ye evrimciler büyük tepki göstermişti.

“MODERN CAHİLLER”

Twitter’da konuyla iligli açıklama yapan Tilbe, “Evrime inanmıyorum, zorla mı inandırıcaksınız, küfürleriniz hakaretleriniz size aittir, modern cahiller.” dedi.

İsteyenin kendisini takip etmeyebileceğini söyleyen Tilbe, “Evet ben çamurdan yaratıldım, bu sizin niye gücünüze gidiyor anlamıyorum, ben mutluyum çamurluğumdan, sizin maymunluğunuzdan mutlu olmanız beni rahatsız etmiyor. Hepimiz aynı türden gelmiyoruz, ben sizinle aynı tür değilim, Allah korusun” dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.