Yıldız Tilbe “Çeşme Gala Yorgi” sahnesinde büyüledi

yıldız tilbe

Güçlü sesi ve dillerden düşmeyen şarkılarıyla geçtiğimiz akşam Çeşme Gala Yorgi’de sahne alan başarılı sanatçı Yıldız Tilbe, olağanüstü performansıyla kendine hayran bıraktı.

İzmirli hayranları ile bir araya gelen başarılı sanatçı, güçlü orkestrası ve dillere destan sahne şovuyla yüzlerce kişiye unutamayacağı bir gece yaşattı.

Hareketli şarkılarıyla coştururken slov şarkılarıyla da duygusal anlar yaşatan sanatçıyı izleyenler gece boyunca ayakta alkışlayarak her şarkısına eşlik etti ve Gala Aya Yorgi sahnesi unutulmaz bir yaz akşamına daha ev sahipliği yaptı.

Güçlü sahne repertuvarında usta sanatçı Selami Şahin’in Sen Sevdalı Ben Belalı ve Seninle Başım Dertte şarkılarını da yer veren sanatçı ışıl ışıl sahne kostümüyle de geceyi görsel bir şölene çevirdi.

Özlenen açık hava gazinosunu Çeşme’ye taşıyan Gala Aya Yorgi, yaz sezonu boyunca

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.