Yıldız Tilbe: Beni beğendiniz mi?

Yıldız Tilbe, Bayhan Müzik organizasyonuyla kariyerinin ilk Zorlu PSM Turkcell Platinum konseri için dün gece sahnedeydi.

İki saat aralıksız sahnede kalan Tilbe, kendi hitlerinin yanı sıra yorumladığı türküler ve sanat müziği şarkılarını İstanbullu müzikseverlerle birlikte söyledi. Ünlü sanatçı “Delikanlım” ile klasikleşen konser açılışını yaparken, salonu dolduran Tilbe hayranları adeta bir koro gibi şarkıya eşlik etti, salon inledi.

blank

Performansı kadar kendine has tarzı ile de adından söz ettiren Yıldız Tilbe bu konsere özel olarak hazırladığını söylediği ışıl şıl takımı ve dev topuklu beyaz ayakkabıları ile sahneye çıktı. “Bu konser için özel olarak hazırlandım. Beni beğendiniz mi? Ayakkabıma bakın.” diyen Tilbe, seyirciden tezahüratlarla tam not aldı. Konserinin türkü bölümünden sonuna kadar tüm salonu ayağa kaldıran Yıldız Tilbe, İstanbullulara yine unutulmaz bir gece yaşattı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.