Yıldız Tilbe 1 Milyon Dolar kazanacak

Yıldız Tilbe sevgililer gününde hayranlarına büyük bir sürpriz yapmaya hazırlanıyor. Türkiye’nin en büyük GSM operatörlerinden olan bir firma 14 Şubat sevgililer gününde gerçekleşecek reklam filminde oynaması için Yıldız Tilbe’ye rekor teklif götürdü.

Söz konusu GSM firması sevgililer günü reklam filmi için aşk şarkılarının kraliçesi Yıldız Tilbe’ye tam 1 milyon dolar teklif etti. Yıldız Tilbe bu teklifi kabul etti. Yıldız Tilbe ilk kez bir reklam filminde oynayacak.

Sevgililer gününe özel şarkı

GSM firması, ilk kez bir reklam filminde oynayacak olan Tilbe için bu rakamı seve seve gözden çıkardı. Tilbe, birkaç gün içinde çekimlerine başlanacak reklam filmi için bir de özel şarkı besteleyecek.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.