Yıldırım Mayruk ve Barbaros Şansal’ın defilesi Bursa’da büyük alkış aldı

Bursalı modacı Yıldırım Mayruk ve Barbaros Şansal’ın birlikte hazırladığı ‘2023’e Hikayeler” adlı defilesi dün Grand Swiis-Bel Hotel Çelikpalas’da gerçekleşti. Defile öncesi gazetecilerin sorularını yanıtlayan Şansal, yabancı mankenleri överek “Türk mankenler hayatında kaç kere saten eldiven takmıştır. Bulaşık eldiveninden başka eldiven gören var mı?” dedi.

Didem Yayman tarafından organize edilen ve Yıldırım Mayruk’un kreasyonlarından oluşan 2023’e Hikayeler” adlı defile Çelikpalas Otel’!de gerçekleşti. Defilede 75 tasarım 15 yerli ve yabancı manken tarafından Bursalıların beğenisine sunuldu. Defile öncesi gazetecilerin sorularını yanıtlayan Yıldırım Mayruk’un yardımcısı Barbaros Şansal çarpıcı açıklamalarda bulundu. Şansal, yabancı mankendlerin, Türk mankenlere göre çok daha profesyonel olduğunu söyleyerek “Bizlerde tanıtımlarımızda yabancı mankenleri tercih ediyoruz. Profesyonel bir mankenin vücudunda dövme olmaz. Dövme elbisenin önüne geçer. Yabancılar daha profesyonel çalışıyorlar. Türk manken hayatında kaç kere saten eldiven takıp podyuma çıktı. Bulaşık eldiveninden başka eldiven gören var mı?” dedi.

BİZ KADIN DEĞİL ELBİSE SATIYORUZ

Mankenlikten şarkıcılığa ve oyunculuğa geçen modeller hakkında da açıklamalarda bulunan Şansal ” Herkesin kendi özgür iradesi. Başka işler yapacaklar tabikii de. Yılda 10 defile ile hayatlarını nasıl kazansınlar. Biraz ağır gelebilir sözlerim ama Yıldırım ile ben kadın değil elbise satıyoruz” açıklamasında bulundu.

yildirim mayruk

KREASYONLARDA ATATÜRK KADININI TEMSİL EDİYORUZ

Defilenin yaratıcısı Bursalı modacı Yıldırım Mayruk ise İstanbul’da iki ay önce düzenlenen defileyi Bursa’ya getirdiği için çok mutlu olduğunu dile getirdi. Kısa bir açıklama yapan Mayruk ” Kreasyonlarımız ile Atatürk kadınını temsil etmeye çalışıyoruz. Aralarda da günümüzün modasını koyuyoruz” ifadesini kullandı.

ÖZGE TEZCAN
GAZETEMAG BURSA

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.