Yiğit Kirazcı, oynadığı Seviyor Sevmiyor dizisinde yıldızını parlattı

Son dönemde yer aldığı her işte dikkatleri üzerine çeken yetenekli oyuncu Yiğit Kirazcı, oynadığı Seviyor Sevmiyor dizisinde canlandırdığı Tuna karakteriyle trend topic listesinden inmiyor.

Bugüne kadar yer aldığı Güllerin Savaşı, Vicdan gibi dizilerde oyunculuğu ile ön plana çıkan Yiğit Kirazcı, son olarak yer aldığı Seviyor Sevmiyor dizisi ile büyük fan kitlesine ulaştı. Seviyor Sevmiyor dizisinde Tuna karakterine hayat veren Kirazcı, birkaç haftadır üst üste trend topic listesinde yer alıyor.

Sosyal medyada sürekli övgüler toplayan Yiğit Kirazcı, bu hafta tekrardan trend topic listesinde yer almasının ardından kendi hesabından fanlarına “Teşekkürler arkadaşlar, seviyorum sizi” yazarak teşekkür etti.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.