Yeter Ki Kalpler Kırılmasın Gerisini Biz Tamir Ederiz

Yaz aylarına girilmesiyle şehrin birçok noktasında kilitli parke ve bordür taşı döşeme çalışmalarını eş zamanlı olarak sürdüren Ilgaz Belediyesi ekipleri Fen İşleri ve Garaj Amirliği koordinesinde yolları yenilemeye devam ediyor.

Konuyla ilgili mezarlıklar ve mahallelerde yürütülen çalışmalar ile çarşı merkezinde yapılacak çalışma hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Mehmed Öztürk: “Yeter Ki Kalpler Kırılmasın Gerisini Biz Tamir Ederiz” diyerek başladığı konulmasında Ilgaz’da altyapı sonrası bozulan yollarla ilgili bilgi verdi.

Başkan Öztürk konuşmasında:

“Altyapı çalışmalarımız nedeniyle tahrip olan sokaklarımıza öncelik vererek belirli bir program dahilinde yollarımızı yenilemeye devam ediyoruz. Yolun durumuna göre en uygun yenileme malzemesini -asfalt veya kilitli parke- kullanıyoruz. Ayrıca mezarlıklarımıza da bakım yapıyoruz.

Adım adım devam eden çalışmalarımız şu anda Yukarı Mahalle Necati Gürel Caddesi üzerinde sürüyor. Buradaki çalışmalarımızı tamamladıktan sonra Gazidede Mahallesi Meteoroloji Sokak ve Fatih Mahallesi Yunus Emre Caddesine de bordür ve parke taşı döşeyeceğiz.

Söz konusu alanlarda 2022 yılı içerisinde 50 bin metrekare parke ve bordür taşı döşeyecek; daha önce döşediğimiz taşlarla beraber toplamda üç yıl içinde Ilgaz’ımıza 250 bin metrekare bordür ve parke taşı kazandırmış olacağız.

Parke ve bordür taşlarının döşemesini tamamladığımız Şehitlik Mezarlığını da toz ve çamurdan kurtardık.

Çarşı içinde Elektrik Dağıtım Şirketinin, elektrik tellerini yerin altına alması akabinde başlayacağız düzenleme çalışmalarıyla sıcak asfalt serimi gerçekleştirecek; doğalgazı, elektriği, su şebekesi, kanalizasyon ve yağmur suyu hatları yenilenmiş; modern görünümlü bir ilçe meydanı oluşturacağız.

Bu süreçteki anlayış ve sabrı için halkımıza bir kere daha teşekkür ediyor, Ilgaz’ın hizmetkarı olarak “Yeter Ki Kalpler Kırılmasın Gerisini Biz Tamir Ederiz” diyerek çalışmalarımıza devam ediyoruz.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.