Yeşim Salkım’ın yaşlanma karşıtı kremine büyük ilgi

Cannes Film Festivali’nde Andie MacDowell, Helen Mirren ve Jodie Foster gibi ünlü isimlerin doğal görünümleriyle başlattığı zamansız ve doğal kadınlar akımına Yeşim Salkım, ‘Matchless by Yeşim Salkım’ ismini verdiği yaşlanma karşıtı kremini tanıtım fotoğraflarıyla Türkiye’deki ilk temsilcisi oldu.

Genç görünümün idolleştirildiği ünlüler dünyasına âdeta meydan okuyan 50 yaş üstünde kadınlar isterse böyle zamansız görünebilir” diyen Yeşim Salkım, 20 yaşında görünme çabasında olan ünlülere ilginç bir gönderme yaptı. Salkım, kendisini 20 yaş yaşlandırdığı fotoğraflarla, ünlü isimlerin tepkisini gösterdi. Yapılan durumu abartılı Photoshop ve estetik çıktı, mertlik bozuldu’ diye tanımlayan Salkım, “Bu kendi gibi yansımak istemeyen aşırı; estetik yapan tanınmaz halde olan insanlar var. Bunlar doğallıktan çıkmış durumdalar, ben özlük bozulmadan kaliteli yaşlanmayı seviyorum. İnsan annesinden doğduğu gibi yaşlanmayan ve özü gibi görünmek yerine, 20’li yaşlarda görünme isteği olan kişilerin ruh sağlığının bozuk olduğunu düşünüyorum. Yaşlanmaktan korkmayın” dedi.

blank

Yeşim Salkım’ın yaşlanma karşıtı kreminin fiyatı 300 TL olarak satışa sunuldu. Ürün Alpha Arbutin, Hyaluronic Acid, Collagen Serum, Hücre yenileyici, Renk eşitleyici ile formüle edilmiştir.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.