Yeşim Salkım’dan tık itirafı!

Ünlü şarkıcı Yeşim Salkım, geçtiğimiz gece bir mekanda sahne aldı.

Şu sıralar “yeni çıkardığı “Katil Uşak” şarkısıyla gündemde olan Yeşim Salkım, isim vermeden bazı sanatçılara gönderme yaptı. Ben konuşunca da çok konuştu diyorlar, biride çıkıp konuşsun ya, hiç kimse konuşmuyor çünkü herkes susuyor.Ben konuşmaya devam edeceğim kimse kusura bakmasın.

Keremcan Durmaz gibi DJ’lik yapmaya çalışanlar, şarkı söyleyemeyip öne iki vantilatör ve 6 dansçıyı sağına soluna alınca kendilerini şarkıcı zanneden, ki zannetmek daha da kötü ve o zaman biz gerçek sanatçılar beraberce battık. Bu arada parayı cebe indirebilmek için türlü türlü mekanlar açılmaya başladı ve minik kız ve erkeklerle iş yapmaya çalışıp çok paralar ödediler. Önce işini düzgün yapan gerçek mekan sahiplerine ayıp oldu sonra da siz para ödeyen seyircilere ayıp oldu. Bu minik minik sanatçı dediklerim” Fiyatları yüksek tuttu, hak ediyorlar mı bu aldıkları paraları?” dedi.

blank
Yeşim Salkım

TIKLANMA SATIN ALACAĞIM

Biz işte bu kadar sahneye çıkıyoruz, canlı 70’ler 80’ler 90’lar söylüyoruz” dedi. Yeni şarkısı “Katil Uşak” içinde konuşan ünlü sanatçı;

Yeni bir şarkım çıktı, tıklayın yoksa gebertirim.. Ben de tıklanma satın alacağım, bir hafta sonra bakın 3 milyon olacak, 10 gün sonra bu sayı daha da artacak, valla yapacam. 3 milyon olursa bilinki satın almışımdır. Çünkü dünya üzerinde bizi kimse tanımıyor arkadaş, o kadar kendinizi gere gere gezmenize gerek yok.” diyerek tıklanma satın alan meslektaşlarına da gönderme yaptı.

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.