Yeşim Salkım ve Serenay Aktaş’lı tanıtım

Ünlü sanatçı Yeşim Salkım ve güzel oyuncu Serenay Aktaş, Türkiye’de ilk kırmızı tabanlı ayakkabı üretimi yapan Flower ayakkabının Bağdat Caddesinde yapılan açılışına katıldı. Açılışta kırmızı tabanlı birçok ayakkabı deneyen ikiliye firma sahibi Süleyman Çiçek’in, “Aşka davet” anlamına geldiğini söylemesi ile kahkaha tufanı yarattı. Bu sözler üzerine cevabı hemen veren Yeşim Salkın, “Aşka kimseyi davet etmiyorum, ama Serenay için güzel bir aşk diliyorum” dedi. Hakan Eratik’den boşandıktan sonra aşk hayatında sakin bir dönem geçiren Salkım, “Aşk artık bizden geçti, ben kotamı doldurdum” dedi. Gazeteciler ile hem sohbet edip hemde ayakkabı deneyen Yeşim Salkım, “Bu ayakkabıyı çok beğendim, kadının en büyük silahı ayakkabıdır derler. Ben daha kimsenin kafasını delmedim ama iyi bir silahmış” diyerek espri yaptı. Son dönemin parlayan yıldızlarından olan Serenay Aktaş’ta, kendisi için özel olarak tasarlanan ayakkabıyı aldı. Yakın zamanda bir film projesi ile ekranlarda olacağını açıklayan güzel oyuncu, “Yeşim Salkım ile birlikte bir filmde oynuyoruz, yakın zamanda sizlerde paylaşacağız” dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.