Yeşim Salkım, Nihal Yalçın’la polemik yaşayan Tamer Karadağlı’ya destek çıktı

Tamer Karadağlı ve Nihal Yalçın bu yıl 58’incisi düzenlenen Antalya Altın Portakal Film Festivali’nde gerginlik yaşadı. Yeşim Salkım da tartışmaya dahil olurken Tamer Karadağlı’ya destek açıklamasında bulundu.

Yeşim Salkım, “Sanatçılar politik olmamalı. Görüşlerini söyleyebilir fakat politik konuşmaların yapılacağı yerler, ödül törenleri değildir. Bu oyuncuların ciğerlerini biliyorum. Kesinlikle Tamer’i haklı buluyorum. Ben PKK’ya karşıyım, ülkemde kimse PKK sempatizanlığı yapamaz. Herkes haddini bilecek.” dedi.

58. Antalya Altın Portakal Film Festivali ödül töreninde Nihal Yalçın ile Tamer Karadağlı arasında gerginlik yaşandı. Nihal Yalçın yaptığı açıklamada siyasi söylemlere yer verirken tepkilerin odağı haline geldi. Tamer Karadağlı’nın da Yalçın’ın konuşma yaptığı esnada sık sık saatine bakması mimikleri uzunca bir süre konuşuldu.

Sanat dünyası ikiye bölünürken Tamer Karadağlı’ya bir destek de Yeşim Salkım’dan geldi. Verdiği röportaj da dikkat çeken açıklamalarda bulunan Salkım, şunları söyledi:

“KESİNLİKLE TAMER’İ HAKLI BULUYORUM”
“Sanatçılar politik olmamalı. Görüşlerini söyleyebilir fakat politik konuşmaların yapılacağı yerler, ödül törenleri değildir. Bu oyuncuların ciğerlerini biliyorum. İki iş tutunca böyle havaya girmenin anlamı yok. Kesinlikle Tamer’i haklı buluyorum, aradım ve bunu kendisine de söyledim. Erkeklerin üzerinden artık prim yapmaktan biraz vazgeçsin bu kadınlar. Mademki kadın hakkı diyorsunuz; aç arabanı bin, benim kapımı aç deme. Çiçek getireceksin deme adama, git çiçeğini kendin al. Hep bir beklenti içinde olup, sonra eline pankartı almak olmaz. Hasta ruhlu erkeklerden bahsetmiyorum.

“İŞİN OYUNCULUK, TAKDİR ETTİLER, TEŞEKKÜRÜNÜ ET, GİT OTUR”
Ben PKK’ya karşıyım, ülkemde kimse PKK sempatizanlığı yapamaz. İşin oyunculuk, takdir ettiler, teşekkürünü et, git otur. Herkes haddini bilecek.”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.