Yeşim Salkım: Ebru Gündeş benim kız kardeşim gibidir

‘Ebru Gündeş benim kız kardeşim gibidir’ diyen Yeşim Salkım, ünlü şarkıcının eşinden boşanacağını haberlerini yalanladı.

Reza Zarrab’ın Amerika’daki davasının başlamasına sayılı günler kala şarkıcı Ebru Gündeş hakkında bir iddia ortaya atılmış ve Gündeş’in Kanlıca’da, kızıyla oturduğu yalından taşındığı yönünde haberler ortaya atılmıştı.

YÜZÜK TAKMADAN ÇIKTI

Ebru Gündeş’in eşi Reza’dan ayrılacağı şeklinde yorumlanan bu gelişmenin ardından şarkıcının sahne aldığı mekanda yüzük takmadan sahnede görüntülenmesinin ardından ikilinin ayrılık kararı aldığı yönünde haberler daha yüksek sesle dillendirilmeye başlandı.

YEŞİM SALKIM’DAN EBRU GÜNDEŞ AÇIKLAMASI

Ardı ardına yaşanan bu gelişmelerin ardından Laf Bende Kalmasın adlı magazin programında masaya yatırılan konuya Yeşim Salkım’dan net bir açıklama geldi. Sözlerine “Ebru Gündeş benim kız kardeşim gibidir, Cumartesi günü onunla birlikteydik ve konuşma fırsatım oldu” şeklinde başlayan Salkım bahsi geçen haberleri net bir şekilde yalanladı.

“EBRU, BIRAKIP GİDECEK BİR KADIN DEĞİL”

Ebru Gündeş’in Kanlıca’daki yalısından taşındığı iddiasına da açıklık getiren Salkım, “Kadınlar farklı yüzükler takarlar ve zaten Ebru sahnede aksesuar olarak da farklı yüzükler kullanan bir isim yani yüzüğünü çıkardı gibi bir durum yok, ayrıca Ebru Kanlıca’daki yalıdan da taşınmadı. Sadece hafta sonu için farklı bir yere geçti ve yalıya dönecek. Ebru böyle bir dönemde çocuğunun babası olan adamı bırakıp gidecek bir kadın değil” şeklinde bir açıklama yaptı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.