Yeşim Salkım, 8 ay sonra İstanbul’da ilk kez Huysuz Kalamış’ta sahneye çıktı

Yeşim Salkım, 8 ay aradan sonra İstanbul’da ilk kez sahne aldı.

Huysuz Kalamış’ta sevenleriyle buluşan ünlü şarkıcı canlı performansıyla kendisine hayran bıraktı. Salkım, konser öncesi soruları yanıtladı. Ünlü şarkıcı Açıkhava Konserlerinin iptal edilmesine tepki gösterdi.

Sahne öncesi işletmeci Erkan Kara ile kameraların karşısına geçen Yeşim Salkım önemli açıklamalarda bulundu.

Yeşim Salkım “Hizmet sektörü çok zor zamanlardan geçiyor. Özellikle bu tür yerlerin açık olması gerçekten alkışlanacak bir durum. Bu sektörden evine ekmek götüren çok kişi var. Amaç burada sahneye çıkarak eller havaya modunda eğlenmek değil hepimiz bir birimize yardım etmeliyiz” dedi.

blank

Yeşim Salkım zorunlu maske uygulamasıyla ilgili de görüşlerini açıkladı. Pandemi nedeniyle aile bireylerine sarılamamaktan şikayetçi olan ünlü sanatçı 2020 yılının çok zor geçtiğine dikkat çekti.

Altın Portakal Ödüllü Yeşim Salkım, sahne çalışmalarının yanı sıra Tolga Sarıtaş ile Ayça Ayşin Turan’ın başrolünü oynadığı “Arıza” dizisinde melek karakterine de hayat veriyor.

“Huysuz Kalamış” İstanbul gece hayatına yön verecek

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.