Yeşim Ceren Bozoğlu “Kuruluş Osman” kadrosuna katıldı

‘Kuruluş Osman’ın bu akşam (çarşamba) ekrana gelecek 24’üncü bölümünde, kadroya katılan ünlü oyuncu Yeşim Ceren Bozoğlu ilk kez izleyiciyle buluşacak. Bozoğlu, Dündar Bey’in eşi Hazal Hatun rolüyle hikayeye dahil olacak.

Son bölümde Alişar’ın itirafları ile gerçekleri öğrenen ve büyük bir hayal kırıklığı yaşayan Dündar Bey, oğlu Bahadır’ın annesi Hazal Hatun’un Kayı Obası’na gelişi ile önemli bir destekçi kazanacak. Hazal Hatun’un gelişi, Zöhre Hatun ise için yeni bir meydan okuma olacak.

Hazal Hatun’un obaya gelişi dengeleri nasıl değiştirecek? Osman Bey ve Kayı Obası, Bizans tuzağına karşı ne yapacak? Osman Bey, Moğollara karşı mücadeleyi nasıl örgütleyecek? Osman Bey, Türkmen obalarından beklediği desteği alabilecek mi? Geyhatu ve Moğollar, sancak beylerinin öldürülmesine nasıl tepki verecek? Dündar tarafından Alişar’la evlendirilen Aygül’ün akıbeti ne olacak? Bu sorular ‘Kuruluş Osman’ın yeni bölümünde yanıt bulacak.

Yapım, proje tasarım ve senaryosu Mehmet Bozdağ’a ait; genel yönetmenliğini Metin Günay’ın ve başrolünü Osman Bey karakteriyle Burak Özçivit’in üstlendiği ‘Kuruluş Osman’, ATV ekranlarında çarşamba akşamlarına damgasını vurmaya devam edecek.

YouTube video

 

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.