Yeşilçam’ın ünlü ismi Aydan Şener, bikinili fotoğrafıyla genç kızlara taş çıkardı

Bir dönemin efsanesi Yeşilçam'ın ünlü isimleri arasında yer alan Aydan Şener, yıllara meydan okuyan görüntüsüyle gündem oldu. Şener, sosyal medya hesabında paylaştığı bikinili fotoğrafıyla genç kızlara taş çıkardı.

Çalıkuşu filmi ile Yeşilçam’a damga vuran oyuncular listesine adını yazdıran ünlü oyuncu Aydan Şener, yine sosyal medyayı salladı. Bikinili pozunu paylaşan Şener yıllara meydan okuyan görüntüsüyle beğeni topladı.

”UFAK TEFEK DOKUNUŞLAR TABİİ Kİ VAR”

57 yaşında olmasına rağmen güzelliğiyle çok konuşulan Şener, “Ufak tefek dokunuşlar tabii ki var, botoks gibi… Zaten ilk botoksu 40 yaşından sonra yaptırdım. Onun dışında hiç estetiğim yok” demişti.

Geçtiğimiz günlerde bikinili fotoğrafları hakkında da konuşan Şener, “Her sene bir mayolu poz paylaşabilirim, eğleniyorum; hoşuma gidiyor. Yadırganmıyor da. Çekiyorum, koyuyorum; düşünürsem koyamam, utanırım. Photoshop, filtre kullanmam samimiyetsiz buluyorum” dedmişti.

Aydan Şener bikinili karesini Instagram’da paylaştı anında hayranlarından beğeni topladı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.