Yeşilçam’ın efsane ismi Selda Alkor ekranlara geri dönüyor

Yeşilçam’ın efsane sanatçılarından Selda Alkor, Fox TV’de yayınlanan, başrollerini Fikret Kuşkan, Dolunay Soysert ve Şebnem Bozoklu’nun paylaştığı, Çifte Saadet dizisiyle ekranlara geri dönüyor. Alkor, Asmalı Konak, Çemberimde Gül Oya ve Parmaklıklar Ardında gibi yer aldığı dizilerden sonra bir kez daha hayranlarıyla buluşmaya hazırlanıyor.

Gerçek hayatta da kadın hakları konusunda çok hassas olan ve birçok sosyal sorumluluk projesine katılarak bu hassasiyetini gösteren Selda Alkor, yıllar önce eşi tarafından aldatılmış, fakat buna boyun eğmeyerek, oğluyla birlikte ayakta durabilmeyi başarmış, idealist ve kadın hakları konusunda yıllarca mücadele vermiş Aysel karakterini canlandıracak. Fikret Kuşkan’ın canlandırdığı Metin karakterinin dükkanının sahibi olan Aysel, kısa süre içinde Saadet Ailesi’nin içine girecek ve onların rahat nefes almalarına imkan vermeyecek.

Sıkı bir kadın hakları savunucusu olan, kadınların ezilmemesi için elinden gelenin fazlasını yapmaya çalışan ve bu amaç uğrunda çok eşliliğe savaş açmış Aysel karakteri, iki eşi olan Metin ve ailesi için tam bir kabus olacaktır. Selda Alkor 12 Mart Cumartesi günü ekrana gelecek dizinin 6. bölümüyle birlikte, uzun bir aradan sonra evlerimize konuk olacak.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.